Over ons

Educatie365

Betaalbare en bereikbare leer- en lesmaterialen voor scholier, student als docent.

Veel scholieren en studenten hebben moeite met het vinden van een eerste stage-plek of baan omdat werkgevers onvoldoende overtuigd worden van de kennis en vaardigheden van de kandidaat. Een certificering van één of meer van de grote technologie-leveranciers zoals Microsoft, Cisco, VMWare, etc. zorgt ervoor dat kennis en vaardigheden internationaal erkend en aantoonbaar wordt gemaakt.  

Docenten geven daarnaast aan het soms lastig te vinden de kennis up to date te houden en leerlingen of studenten van actuele en relevante kennis- en vaardigheden te voorzien. Ook voor docenten hebben we daarom deze learning kits ter beschikking gesteld zodat zij met minimale moeite en tijd alle ingrediënten kunnen bereiken om zichzelf te professionaliseren en hun kennis te actualiseren.

  • Kant- en klare "learning-kits" voor individueel of klassikaal gebruik.
  • 75+% korting op lesmaterialen van technologieleveranciers.
  • Binnen enkele dagen in huis, dus snel aan de slag!

Ons team

We staan voor u klaar! 

De klantenservice van Educatie365 staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om het gebruik van de lesmaterialen of vragen over materialen die wellicht (nog) niet op de webshop te vinden zijn, de kans is groot dat we uw vraag kunnen beantwoorden of aan de materialen kunnen komen met een aantrekkelijke korting.

Getuigenissen

“Mede dankzij de learning kits van Educatie365 heb ik mijn eerste twee MTA examens gehaald en kon ik bij mijn stagebedrijf doorstromen naar een baan na mijn opleiding.

Rik de Winter, Graafschap College Doetinchem

De materialen van Educatie365 zijn gunstig geprijsd en daardoor voor ons kostentechnisch te integreren in ons curriculum. Leerlingen krijgen zo actuele en relevante kennis mee tijdens de opleiding wat het vinden van een stageplek vergemakkelijkt.

Boudewijn Sitters, docent ICT MBO Niveau 3 en 4