Microsoft Office Specialist

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is het bewijs van bekwaamheid voor academici en bedrijven. Het wordt wereldwijd gezien als de belangrijkste certificatie die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office systemen.

 • In de academische wereld zorgt een MOS certificering voor een hoge standaard voor zowel studenten als docenten en bereid het studenten voor op een competitieve arbeidsmarkt.

 • In het bedrijfsleven kan MOS de productiviteit en efficiency van de organisatie optimaliseren. Tevens zorgt het voor meer tevredenheid onder werknemers en verhoogt het de prestaties in hun carrière.

 • Voor de intermediair op de arbeidsmarkt is MOS de manier om de door werkgevers gevraagde kennis en vaardigheden te garanderen. Een MOS certificatie staat voor kwaliteit en is een waardevolle aanvulling op elk cv.

Microsoft Technology Associate

Wereldwijd worden de Microsoft certificeringen als belangrijke standaarden gezien voor de kwaliteit van IT’ers.
Daarom zijn Microsoft en Certiport verheugd om u kennis te laten maken met de Microsoft Technology Associate (MTA) certificering – een nieuw instapniveau certificaat van Microsoft waarmee studenten hun basis IT kennis kunnen aantonen en een eerste stap kunnen zetten naar een succesvolle carrière in de IT.

MTA maakt het voor scholen eenvoudiger om IT vaardigheden te leren en basis kennis te testen door middel van een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar set examens op IT instapniveau. Terwijl aan studenten de mogelijkheid word geboden om een Microsoft Certificering te behalen in het klaslokaal, geeft MTA opleiders gebruiksvriendelijke toetsen via internet en kunnen organisaties zich onderscheiden als innovatieve IT opleiders.

Adobe

Het krijgen van die eerste stageplek of baan tijdens of net na je studie kan lastig zijn. Een klassiek dilemma voor studenten met weinig tot geen werkervaring is het feit dat werkgevers hen afwijzen wegens te weinig aantoonbare kennis terwijl zij wel de kennis en vaardigheden bezitten. Getalenteerde studenten hebben nu een effectief gereedschap om aan hun CV toe te voegen: Adobe Certified Associate. 

Met deze Adobe certificering op zak kunnen studenten hun kennis, vaardigheid en kunde aantonen welke vereist zijn in hun werkveld. Posities in digitale communicatie nemen wereldwijd gestaag toe. Of het nu gaat om een carriere in grafische vormgeving, online marketing, videoproductie of gerelateerde werkvelden, een Adobe Certified Associate certificering zal zeker helpen de shortcut naar deze posities te realiseren. Certificeringen bestaan momenteel op de volgende vlakken:

 • Rich Media Communication using Adobe® Flash®
 • Web Communication using Adobe® Dreamweaver®
 • Visual Communication using Adobe® Photoshop®
 • Video Communication using Adobe® Premiere®

Autodesk

2D en 3D design en ontwerpskills worden in vrijwel alle bedrijfstakken in een vorm toegepast en toenemend relevant. Autodesk is 's werelds meest toonaangevende leverancier van ontwerpsoftware als AutoCAD, Revit en Inventor. Met de Autodesk Certified User certificeringen tonen studenten aan dat zij de kennis en vaardigheden hebben om een functie in grafisch design of ontwerp te vervullen, los van of zij nog in opleiding zijn, al werken of nieuwe posities nastreven. 

Autodesk biedt momenteel de volgende certificeringen aan:

 • Autodesk AutoCAD® Certified User Exam
 • Autodesk Inventor® Certified User Exam
 • Autodesk Revit Architecture Certified User Exam
 • Autodesk Maya Certified User Exam
 • Autodesk 3ds Max Certified User Exam